Om Foto & Tryk :

.

Virksomhedens daglige leder og indehaver er Flemming Brandstrup.

Vores motto er : ´Vi finder en løsning ...´ - hvadenten det drejer sig om foto, tryk, print, video, grafik, reklame til virksomheder eller opgaver til private.

En styrke for virksomheden er ligeledes vores store netværk af professionelle og samarbejdspartnere. Dette betyder at vi kan tilbyde en meget bred vifte af løsninger, hvadenten det drejer sig om de store, de små, de enkle eller de specielle  opgaver.


Foto & Tryk er kendt af mange som dem der løser foto- og trykopgaver af enhver art. En virksomhed der igennem årene er blevet solidt grundfæstet med trofaste kunder, både i Skanderborg & hele det midt-/østjyske område.


Flemming har lavet fotografering og video til bryllupper og fest-arrangementer igennem de seneste 20 år. En solid erfaring der sikrer at de gode oplevelser fra netop jeres store dag bliver fastholdt og bevaret - professionelt ... !


I 2005 overtog Flemming virksomheden ´Foto & Tryk´ som en naturlig udvidelse af sit oprindelige forretningsområde.

Foto & Tryk er oprindeligt startet af Søren Berthelsen i 1950 og har været en velkendt del af gadebilledet i Skanderborg by i mange år. Søren valgte at gå på velfortjent pension i 2004 og overdrage virksomheden til Flemming. I forbindelse med ejerskiftet blev virksomheden flyttet til mere tidssvarende lokaler i Horsens.

Kig forbi omkring din næste foto, tryk, video. grafik-opgave - ... hvis du ringer i forvejen, så er der også en kop kaffe på kanden.

Leverandører: